У Чернівецькій ОДА нарахували лише частину кортежу Януковича

У Чернівецькій ОДА нарахували лише частину кортежу ЯнуковичаЧернівецька ОДА заявляє, що кортеж президента Віктора Януковича складався лише з 8 машин.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби, поширеному в середу.

Решту машин, які проїхали в кортежі, в Чернівецькій ОДА до кортежу не зарахували.

\”Оприлюднена вчора інформація про те, що кортеж президента Віктора Януковича в Чернівцях складався з близько 30 машин не відповідає дійсності. Інформація, щонайменше, некоректна\”, – сказано в повідомленні.

\”У кортежі президента насправді було 8 автомобілів. За повідомленням регіональної Державтоінспекції, в колоні разом з кортежем глави держави були також 3 автомобілі з представниками ЗМІ, автомашини керівників міністерств, які приїхали разом з президентом, та місцевої влади\”, – зазначено в повідомленні.

Водночас чернівецька облдержадміністрація зазначає, що цього разу \”вулиці міста Чернівці впродовж дня не перекривалися і ними автомобілям можна було вільно пересуватися\”.

\”Автомобільних заторів в місті під час візиту президента не було. Обмеження руху на декількох ділянках маршруту Глави держави відбулося безпосередньо перед проїздом колони\”, – зазначено в повідомленні.

Як видно на відео, знятому одним з мешканців Чернівців, у кортежі Януковича загалом проїхало 24 машини.

peredplata