Гарантовані платежі від ПриватБанку стимулюють економіку Буковини

У травні 2013 року ПриватБанк запустив унікальну послугу для малого та середнього бізнесу – «Гарантовані платежі – кредит під 4% річних». Зараз гарантовані платежі можна надсилати не тільки на рахунок своїх контрагентів у ПриватБанку, а й на рахунки партнерів в інших банках України. Партнери отримають від ПриватБанку гарантію оплати, а клієнти – користувачі послуги – зможуть провести з ними розрахунки за рахунок наданого банком ліміту фінансування під 4% річних на строк до 365 днів.

Завдяки гарантованим платежам клієнти можуть проводити безготівкові розрахунки з партнерами частково або повністю за рахунок ліміту фінансування, який надається ПриватБанком, у заздалегідь вибрану дату.

Лише на Буковині станом на вересень 2014 року юридичні особи та підприємці понад 5,5 тис. разів скористалися послугою «Гарантовані платежі – кредит під 4% річних». По Україні ця цифра сягає 74 тис., а загальна сума, виділена для проведення гарантованих платежів, становить 13,3 млрд грн.

«Гарантованими платежами ми надаємо поштовх для розвитку конкретного бізнесу та економіки в цілому, – переконаний керівник напрямку кредитування малого та середнього бізнесу Південно-Західного регіонального управління Сергій Мигаль. – Ця послуга вигідніша від кредиту і набагато доступніша – скористатися нею можна одним натисканням у «Приват24 для бізнесу». Тому я зовсім не здивований тим, що український бізнес так позитивно сприйняв наше нововведення».

Гарантовані платежі від ПриватБанку стимулюють економіку Буковини

Як це працює?

– Якщо Ви платник за контрактом, включіть у Ваш контракт із контрагентом пункт: «Оплата за цим договором може здійснюватися таким чином: поставка відбувається після ініціювання клієнтом платежу, виконання якого в зазначений у цьому договорі строк гарантоване ПриватБанком за рахунок власних або кредитних коштів (у разі відсутності власних коштів на дату виконання платежу)». Потім підключіть послугу в «Приват24 для бізнесу»: меню «Платежі» –> «Гарантовані платежі».

– Якщо Ви постачальник, то скасувати виставлений на Вашу адресу гарантований платіж можете тільки Ви. Тому після ініціювання Вашим партнером гарантованого платежу на Вашу користь, Ви можете без ризиків для себе здійснювати поставку товару на умовах відстрочення платежу.

peredplata