Генпрокуратуру просять зайнятись \”пропагандисткою Путіна\” Льовочкіною

Генпрокуратуру просять зайнятись "пропагандисткою Путіна" ЛьовочкіноюПартія і парламентська фракція «Народного фронту» звертаються до Генеральної прокуратури і Служби безпеки з вимогою негайно дати правову оцінку виступу нардепа Юлії Льовочкіної на сесії ПАРЄ 28 січня. Про це йдеться в заяві «Народного фронту», оприлюдненій на сайті партії.

«Народний фронт» просить Генпрокуратуру і СБУ негайно дати правову оцінку діяльності зрадників країни, які, ховаючись за депутатськими мандатами в так званому «Опозиційному блоці», системно ведуть антиукраїнську, антидержавницьку агітацію та ганьблять власну країну, підтримуючи проти неї агресію РФ. Останній приклад такої зрадницької антиукраїнської діяльності, яка має всі ознаки державної зради, є виступ члена «Опозиційного блоку» Юлії Льовочкіної, сестри глави адміністрації Януковича Серія Льовочкіна. Так, виступаючи, в ПАРЄ як народний депутат України, вона фактично підтримала дії агресора, який окупував частину території нашої країни, знущається та вбиває ні в чому не повинне населення», – йдеться в заяві.

«Народний фронт» зазначає, що оточення Януковича, яке разом зі своїм господарем свого часу намагалось перетворити Україну на сателіта РФ, що сприяло розв\’язанню військової агресії, сьогодні, користуючись депутатською недоторканістю, намагається дестабілізувати нашу країну зсередини, викунуючи злочинні замовлення з Кремля.

«Промова Льовочкіної в ПАРЄ, кожне слово якої є цинічною брехнею, ображає кожного українця… Розповіді народного депутата про те, що Україна винна у розв\’язанні війни та повторення тез і штампів російської пропаганди на кшталт «кривавого пастора» є сумною ознакою істеричних розладів пропагандистки Путіна», – переконані у партії.

«Народний фронт» вважає,що п\’ятій колоні Кремля – так званому «Опозиційному блоку» – місце в «парламентах» терористичних організацій ЛНР і ДНР, а не в українській Верховній Раді, яка представляє народ України і повинна працювати заради зміцнення обороноздатності нашої держави, відновлення територіальної цілісності країни та повернення її до мирного та вільного життя”, – резюмували у зверненні.

Як відомо, 28 січня під час виступу в ПАРЄ у Страсбургу представник української опозиції народний депутат Льовочкіна заявила, що уряд України будує стіну між Києвом та Москвою на шляху примирення.

\”Асамблея (ПАРЄ) має протидіяти уряду України, який намагається побудувати стіну між Україною та Росією. Урядом сьогодні керує партія війни, яка прагне продовжувати війну. А пан (Олександр) Турчинов, який очолює РНБО, носить прізвисько Кривавий пастор\”, – сказала представник \”Опозиційного блоку\”.

Нагадаємо, під час одного із засідань ПАРЄ у 2012 році Льовочкіна заявила, що Європа не знає навіть, де на карті розташована Україна, і що народові України нібито “набридло слухати про здоров’я Юлії Тимошенко”, яка на той час перебувала в ув\’язненні.

peredplata