Єфремов сподівається, що його врятує український суд

Колишній лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає своє затримання \”політичним переслідуванням з надуманих причин\”

Відповідну заяву Єфремова розміщено на сайті Партії регіонів, передає Еспресо.TV

\”Вважаю свій арешт політичним переслідуванням нової влади з надуманих причин. Вони знають, хто насправді винен у смертях на Майдані, але не можуть їх дістати. Тому садять тих, хто попався під руку\”, – вважає Єфремов.

Він заявляє, що не переховувався від слідства, останнім часом жив у Києві, регулярно ходив на допити, відповідав на всі їхні запитання.

\”Я нікуди не збираюся емігрувати або просити політичного притулку … Упевнений, що мені вдасться довести свою правоту в українських судах. Якщо ні – ми дійдемо до Європейського суду з прав людини. Останнє, чого я хочу зараз – судитися проти України. Але по-іншому ця влада не зрозуміє, що не можна переслідувати своїх політичних опонентів\”, – заявив Єфремов.

Нагадаємо, 14 лютого Генеральна прокуратура України спільно із співробітниками Служби Безпеки України затримала екс-главу фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Єфремова підозрюють у \”зловживанні службовим становищем за обтяжуючих обставин\” та \”службовим підробленням\”.

peredplata