Лікарі підозрюють у Тимошенко рак

Лікарі підозрюють у Тимошенко ракСинці, які з\’явилися на тілі екс-прем\’єра Юлії Тимошенко, за словами лікарів, можуть бути викликані як малозначними причинами, так і онкологією.

\”Якщо синці дійсно більше 15 см – то це може говорити про проблеми зі згортаючою системою крові. Причини можуть бути різні: починаючи від лейкозу (рак крові) і закінчуючи такими станами, як гемморагічний васкуліт (васкуліт – запалення стінок кровоносних судин)\”, – заявив заслужений лікар України Вадим Шипулін, пише \”Сегодня\”.

\”Їй треба зробити доскональне дослідження крові. Причому, там дуже специфічні аналізи, які можна провести не в кожній лікарні. Тим більше, в СІЗО\”, – уточнив він.

\”Знаєте, синці можуть свідчити про що завгодно, – вважає головлікар однієї зі столичних лікарень, який просив не називати. – Під це можна підвести діагнозів 30: від смертельних до нічого не значить. Наприклад, вдарилася об стіл. Може бути ламкість капілярів, пов\’язана з непереносимістю холоду або спеки, нестача в організмі аскорутина\”.

Нагадаємо, в неділю омбудсмен Ніна Карпачова, яка без попередження Тимошенко відвідала в СІЗО, повідомила, що стан Тимошенко вкрай тяжкий.

\”Вона не могла піднятися з ліжка, коли спілкувалася зі мною. Вона потребує обстеженні та лікуванні за межами СІЗО\”, – зазначила вона уточнила, що екс-прем\’єр схудла на 5-7 кг.

Днями і Олександр Турчинов заявив, що екс-прем\’єру стає все гірше й гірше. До проблем зі спиною додалися ще й гематоми, деякі з яких розміром більше 15 см. Як підрахували її соратники, Юля не може пересуватися без сторонньої допомоги вже 19 днів.

Джерело

peredplata