Михайло Романів здоровить буковинців з пасхальними святами

Михайло Романів здоровить буковинців з пасхальними святамиВід усієї душі вітаю Вас зі Світлим Христовим Воскресінням! Сьогодні, як і тисячі років тому, ця благословенна подія вшановується як вічний символ перемоги життя, добра і справедливості.

Отож у ці святкові весняні дні серця мільйонів людей України сповнені особливою, незрівнянною радістю, найдобрішими надіями, вірою в краще, любов’ю до ближніх і милосердям до незнайомих людей. А дух Божий допомагає зіставити свої думки і вчинки з вічними християнськими цінностями, осягнути велич і нетлінність таких понять, як любов, добро і милосердя, мир і гармонія у власних душах.

Щиросердно бажаю Вам і Вашим родинам зустріти і провести пасхальні свята у мирі й духовній злагоді, доброму здоров’ї і благополуччі. Нехай радість свята зміцнить нас у вірі, подарує почуття духовного відродження і оновлення, додасть мужності та сили протистояти всім негараздам і спокусам. Хай же світло великого торжества ніколи не згасне в наших душах, пробуджуючи бажання жити і працювати заради спільного блага в ім’я майбутніх поколінь.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою
Михайло Романів, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області

Світлина

peredplata