Усі в ПАРЄ обговорюють, що сталося з В.Путіним – нардеп

На засіданні комітету ПАРЄ у Страсбурзі всі обговорюють, що сталося з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава української делегації у ПАРЄ, нардеп Володимир Ар’єв, передає УНН.

Усі в ПАРЄ обговорюють, що сталося з В.Путіним – нардеп

“На комітеті ПАРЄ порядок денний на другому плані. Всі обговорюють, що сталося з Путіним. Посилаються на якусь радісну інформацію з Ізраїля. Не виключено. Але так само можливо, що Путін просто грається у психологічні ігри, виписані у підручниках КДБ. Скоро про все дізнаємося. Може, просто середньовічні зали голандського сенату навівають думки про палацові перевороти”, — написав В.Ар’єв.

Як повідомляв УНН, президент Росії Володимир Путін скасував запланований на цьому тижні візит до Казахстану. Джерело Reuters в урядових колах Казахстану не виключає, що візит може бути скасовано через хворобу.

“Візит скасований. Схоже, що В.Путін захворів”, — заявив співрозмовник агентства в уряді Казахстану, який побажав залишитися невідомим.

Однак, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вважає чутки про відставку І.Сечіна і хвороби В.Путіна \”весняним загостренням\”.

Нагадаємо, чутки про проблеми зі здоров’ям у В.Путіна з’являються досить регулярно. У жовтні 2014 року в додатку до нью-йоркському таблоїду New York Post журналіст Річард Джонсон заявив, що у В.Путіна — рак підшлункової залози. Тоді прес-секретар президента Дмитро Пєсков спростував цю інформацію.

peredplata