Гаврилюк назвав, скільки геїв є серед нардепів (відео)

Гаврилюк назвав, скільки геїв є серед нардепів (відео)  Нардеп Гаврилюк висловився про сексуальну орієнтацію своїх колег.

Журналіст попросив козака і народного депутата від партії “Народний фронт” Михайла Гаврилюка прокоментувати скандальне відео, на якому знято момент інтимних відносин між Олегом Ляшком та чоловіком під час відвідування зони АТО.

Відповідне інтерв’ю з Гаврилюком з’явилося в мережі на каналі Youtube, інформують Патріоти України. Козак відповів, що інтимні переваги – справа кожного. Просто потрібно бути акуратним і не робити з них загального надбання. “Якщо йому подобається, нехай собі займається. Але кількість геїв у Верховній Раді дотягує до половини. І один одного підтягують. Скоро вони будуть нами правити”, – сказав Гаврилюк.

Ще він розповів, що не підтримує проведення гей-парадів і одностатеві шлюби. Гаврилюк також розповів, як діяли в такій ситуації в Україні раніше: якщо козаки заставали чоловіка з чоловіком або жінку з жінкою в процесі інтимних стосунків, вони просто затоптували таких людей кіньми.
Джерело: http://patrioty.org.ua/vrazhaye-gavrilyuk-nazvav-skilki-geyiv-ye-sered-nardepiv-video/

peredplata