Голова Івано-Франківської ОДА на третій сходинці всеукраїнського рейтингу.Чернівецький Папієв десь далеко

Голова Івано-Франківської ОДА на третій сходинці всеукраїнського рейтингу.Чернівецький Папієв десь далекоТижневик «Коментарі» оприлюднив результати рейтингу голів облдержадміністрацій. За підсумками трьох кварталів голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк увійшов у ньому до трійки лідерів.

Про це сьогодні, 6 грудня, ЗІКу повідомили в прес-службі ОДА.

За означений період, як підкреслюють у виданні, Прикарпаття продемонструвало високі темпи зростання обсягів роздрібної торгівлі та один з найнижчих рівнів інфляції в Україні. Що власне і принесло Вишиванюку третю позицію у рейтингу.

Серед інших досягнень Івано-Франківщини – низька смертність населення, незначні заборгованості зарплат, а також п’яте місце в державі за кількістю введеного в експлуатацію житла.

«Область впевнено зберігає лідерство за темпами зростання промислового виробництва – 36% за три квартали і 32,3% за підсумками січня-жовтня (у порівнянні з аналогічним періодом минулого року) при відповідних середніх показниках в Україні 8,6% та 8,2%», – акцентується у «Коментарях».

Довідка.

Перше місце у рейтингу посів голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига, потіснивши свого колегу – голову Київської ОДА Анатолія Присяжнюка. До першої десятки рейтингової таблиці потрапили також керівники виконавчої влади Дніпропетровської, Волинської, Полтавської, Львівської, Тернопільської, Кіровоградської та Рівненської областей.

Джерело

peredplata