Засновник \”Комерсанта\” закликає росіян залишити країну, а головне – відвезти дітей

Засновник "Комерсанта" закликає росіян залишити країну, а головне - відвезти дітейЗасновник видавничого дому \”Коммерсант\” Володимир Яковлєв, що проживає в Ізраїлі, закликав громадян РФ залишати країну.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

\”Я впевнений, що Росії найближчим часом – тижні, місяці – станеться один з двох сценаріїв. Або – зміна влади з абсолютно непередбаченими і небезпечними наслідками. Або – найважча соціальна криза з вуличною злочинністю, браком необхідного і реальною небезпекою для життя і здоров\’я громадян\”, – поділився своїми прогнозами Яковлєв.

Тому він рекомендує росіянам їхати хоча б на два-три місяці, а головне – відвозити дітей.

При цьому засновник \”Комерсанта\” наголосив, що ті, кому сьогодні 25-30 років, не відчуває реальності таких сценаріїв.

\”Я теж їх у цьому віці не відчував. Поки одного разу не повернувся з відпустки, не позаймався зранку спортом на \”Динамо\”, вийшов зі спортзалу, не сів у машину і не виявив, що разом зі мною на червоному світлофорі біля Білоруського стоять танки та інша бойова техніка\”, – нагадав він.

І Яковлєв продовжив, що це був ранок 18 серпня 1991 року, ранок ДКНС.

\”Три ночі поспіль місто з трепетом вслухалося в автоматні черги за вікнами. Тоді всі дивом не скінчилося смертовбивствами\”, – із жахом згадав він.

Співзасновник видавничого дому впевнений, що цього разу дива не буде, \”тому що ті, хто тоді були слабкі, сьогодні сильні, а тих, хто тоді був у країні і мав можливість вплинути на ситуацію, сьогодні в країні немає\”.

Джерело

peredplata