Активісти з труною прийшли до представника ОБ. Мама Федика просила взяти його на перевиховання

Активісти з труною прийшли до представника ОБ. Мама Федика просила взяти його на перевиховання18 серпня, представники прикарпатської «Самооборони» разом із представниками «Правого сектора» та «азовцями» завадили прес-конференції представника Опозиційного блоку на Прикарпатті Назара Федика, який мав намір розповісти про стан справ партії в області.

Під стіни офісу в Тисмениці активісти прибули за півгодини до початку прес-конференції. Активісти зазначили, що не дозволять, аби Опозиційний блок існував на Прикарпатті, адже злочинні дії регіоналів призвели до війни.

Під стінами офісу Опозиційного блоку в Тисмениці скандально відомий активіст Хімік (Михайло Бойчук) підготував зашморг та мило. Пізніше активісти відправилися з цим зашморгом до Федика. У стінах офісу, за словами активістів, Федика охороняли колишні франківські «беркутівці» та боєць АТО. Назар Федик розпочав прес-конференцію, зазначивши, що зустрівся з Василем Чудновим і той розповів йому, що виходить із політики. Також екс-губернатор запропонував Федику очолити Опозиційний блок на Прикарпатті.

Так, у залу ввійшли активісти і внесли труну, вінок та зашморг. Просили Федика стати на коліна через те, що на його руках кров побратимів, які воюють в АТО. Також попрохали написати заяву про вихід із партії, зазначивши, що таким чином хочуть спам’ятати його.

«У нас на Прикарпатті Опозиційного блоку не буде, хто б його не очолював: чи ти, чи Чуднов. Цієї мерзоти в нас не буде. Ми не дамо плюндрувати нашу землю. Якщо не дослухаєтесь до народу, будемо виносити і закопувати по одному, зробимо тут братську могилу», – наголосив один із активістів.

Назар Федик написав заяву й при цьому зазначив, що не відчуває за собою жодної провини, а лише хоче нормального майбутнього для держави.

«Ці ваші вчинки громада правильно не оцінить. Я не ховаюсь і не збираюсь цього робити», – зазначив Федик.

Також прийшла мати та тітка Федика, які почали наполягати, що його підставили і він не має ніякого доходу з керування партією.

«Тебе підставили, вступися геть! Одні маєтки здобули біля тої партії, а ти що? Дитинко, жий як люди!» – кричала мама Назарія.

Коли той написав заяву, активісти попросили прочитати її на камеру, однак нерви в Федика здали і він роздер заяву, кинув клапті на стіл і сказав, що нічого читати не буде.

«Я не буду відповідати за всіх, лише за себе. А я вини ніякої не чую. Не буду читати, що хочете робіть. Бийте! Вбивайте! Топіть! Я буду проти чинної влади, я за новий режим», – кричав представник Опозиційного блоку.

Натомість активісти намагались добитися відповіді від Федика, чи той має намір далі очолювати Опозиційний блок та підтримувати його. Той чіткої відповіді так і не дав.

«Де твої товариші? Ти стоїш зараз один як палець! Ти не маєш підтримки. Нащо тобі того?» – кричала мати та просила «правосекторівців» перевиховати сина, взяти до себе, щоб той очолював «Правий сектор».

Самі ж активісти запропонували Федику створювати партію патріотів, а не «регіоналів» та вести їх до влади.

За словами активістів, сьогоднішні події – це попередження, до якого варто дослухатися Федику та представникам Опозиційного блоку на Прикарпатті.

Джерело

peredplata