Що чекає Путіна та Росію

Екс-заступник прем\’єра у Росії Альфред Кох дав інтерв’ю російському виданню, у якому поділився думками щодо закінчення війни на Донбасі.

Що чекає Путіна та Росію

\”Завойовувати Україну — Путін давно б це зробив, ні з чим не рахуючись, але він вже влітку минулого року зрозумів, що ресурсу не вистачить. А сьогодні українська армія воює вже значно краще. Що вона рано чи пізно витіснить з так званої \”Новоросії\” так зване ополчення — безсумнівно. А ось чи зупиниться вона на російському кордоні — вже питання. Жартую\”, — каже він.

На думку політика, війна на Донбасі закінчиться тоді, коли у Росії не залишиться коштів на утримання армії і силовиків. Після чого захищати владу стане елементарно нікому. За темпами, з якими тануть резерви, при нинішніх цінах на нафту, гроші закінчаться через 2-3 роки.

А щодо майбутнього глави Кремля — каже, що проживе довго, але у неволі.

\”Думаю, у неволю він потрапить внаслідок міжнародного трибуналу. Зараз у нього варіантів не залишилося. Спершу буде трибунал по малайзійському літаку, потім поступово почнуть арештовувати людей з оточення. Поступово доберуться і до нього\”, — додав Кох.

peredplata