Буковинці у Києві мітингують за Юлю

Буковинці у Києві мітингують за ЮлюБуковинці продовжують свою участь у мітингу, який вже другий день триває під стінами Апеляційного суду в столиці. Там триває слухання апеляції «газової справи» екс-прем’єр-міністра, лідера партії ВО «Батьківщина». Юлії Тимошенко. За результатами вчорашнього судового засідання, на якому було прийнято рішення доставити Юлію Тимошенко в суд, активісти і прихильники партії ВО «Батьківщина» вийшли з протестом проти брутальності підконтрольних владі суддів.

Як повідомляє з місця подій голова Чернівецької обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян, делегація наших краян налаштована дуже активно. Люди вигукують вимоги відпустити Юлію Тимошенко з-під арешту, притягнути до відповідальності владу. Натомість влада діє звичним способом: суд і далі не є відкритим, на засідання навіть намагалися не допустити не лише народних депутатів, представників посольств інших держав в Україні, а й навіть адвоката підсудної!
Зрештою, як зауважує Іван Мунтян, апеляційний суд став цілковитим повтором, клоном попереднього суду, де головував сумнозвісний Родіон Кірєєв. Суд відхилив клопотання адвокатів змінити запобіжний захід щодо Юлії Тимошенко і звільнити її з-під арешту.
Прес-служба облпарторганізації і надалі буде інформувати про перебіг подій в Апеляційному суді. Завтра буде поширене ексклюзивне відео з багатолюдного мітингу біля стін суду – зокрема й коментар судді Фролової, яка цинічно звинувачує Юлію Тимошенко у симулюванні хвороби.

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

peredplata