Яценюк піде у відставку, а спікером ВР стане Бурбак, – ЗМІ ДОПОВНЕНО

Яценюк піде у відставку, а спікером ВР стане Бурбак, - ЗМІ  ДОПОВНЕНОУ результаті нічних домовленостей на Банковій посаду спікера Верховної Ради віддали давньому соратнику Арсенія Яценюка Максиму Бурбаку.

Як стало відомо \”Інформатору\” від інсайдерів, у результаті нічних домовленостей з вищим керівництвом держави на Банковій, Арсеній Яценюк погодився піти у відставку. на його місце вирішили призначити Володимира Гройсмана. За це “Народний фронт” отримає посаду спікера парламенту, на яку узгодили призначення Максима Бурбака.

За даними \”Інформатора\”, переговори тривали фактично усю ніч. На них були присутні Петро Порошенко, Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Арсен Аваков, Володимир Гройсман, Борис Ложкін і Юрій Луценко.

Нагадаємо, чернівчанин Максим Бурбак зараз є керівником фракції \”НФ\” у Верховній Раді.

informator.news

Луценко, Бурбак и Гройсман прокомментировали перестановки в Кабмине, о которых заявил Лозовой

10.03.2016, 16:37
Политики опровергли слова \”радикала\”.

Сам президент Петро Порошенко перебуває у Туреччині і тому не міг взяти участі у зустрічі на Банковій вночі.

Керівник фракції БПП Юрій Луценко повідомив УП, що не ходив на жодні зустрічі на Банкову ні ввечері у середу , ні вночі.

\”Незвично рано був вдома вчора. Тим більше, що президента немає в країні. Може підтвердити собака Черчіль, якого я вигуляв о 20.00\”, – сказав Луценко.

Бурбак в коментарі \”Українській правді\” заявив, що на жодні зустрічі на Банковій не ходив.

\”Я знаходжусь на окрузі в Чернівцях. Коментувати будь-які заяви про те, де я не був і нічого не чув, я не буду\”, – сказав Бурбак.

Речник спікера ВР Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук також повідомив, що на жодні наради голова ВР на Банкову не ходив.

\”Вчора ввечері або вночі жодних нарад за участі Володимира Гройсмана у АП не було. І також хочу звернути увагу на те, що президент був вчора в Туреччині\”, – сказав Столярчук.

Оксана Коваленко, Роман Романюк, УП

peredplata