Адвоката Грабовського жорстоко вбили, добивши контрольним пострілом – Матіос

Адвокат Юрій Грабовський, за попередніми даними, був вбитий насильницьким шляхом з дострілюванням з вогнепальної зброї.
Грабовский / Фото УНИАН

Адвоката Грабовського жорстоко вбили, добивши контрольним пострілом - Матіос

Грабовського вбили насильницьким шляхом / Фото УНіАН

Як передає УНІАН, про це повідомив заступник генпрокурора – головний військовий прокурор Анатолій Матіос сьогодні на брифінгу в Києві.

\”Наразі відбувається подальший огляд місця події (вбивства адвоката Грабовського – УНІАН) і проведення відповідних слідчих дій за участю судово-медичних та інших експертів\”, – заявив він.

\”Попередньо я можу сказати, що адвокат Грабовський був вбитий насильницьким шляхом з дострілюванням з вогнепальної зброї\”, – сказав Матіос.

«Всі версії, які висунуло слідство, я про них не буду розповідати, і вони будуть відпрацьовані, не дивлячись на всі перепони і всі негативні можливі коментарі з будь-якого боку», – сказав Матіос.

«Крім корисливих, побутових, інших версій слідство розглядає версію спеціально спланованої операції для того, щоб не тільки на свідченнях осіб про нібито їхню приналежність до спецслужб одного з них встановити реальну картину подій», – сказав прокурор.

Як повідомляє УНІАН, Матіос раніше сьогодні заявив, що тіло Грабовського було знайдено в залишеному колишньому колгоспному саду за 27 км від Жашкова Черкаської області.

«Невелика група представників «Альфи», військової прокуратури та оперативних співробітників СБУ виїхала, та починаючи з 19.00 до 4-ї ранку ми шукали місце захоронення і місце вбивства адвоката Грабовського», – заявив він.

«О 4-й годині відразу після місця, вказаного затриманим (другим підозрюваним у вбивстві адвоката) в лісі, точніше в закинутому колишньому колгоспному садку за 27 км від міста Жашкова, при розкопуванні наткнулися на тіло загиблого адвоката Грабовського», – сказав Матіос.

Про зникнення Грабовського, який мешкав у готелі в Одесі, стало відомо 10 березня. Грабовський був захисником російського «ГРУшника» Олександра Александрова, затриманого на Донбасі у травні 2015 року.

20 березня в Одесі було затримано одного з підозрюваних у викраденні Грабовського.

peredplata