Я вам покажу, що таке управління державою, – Гройсман

Новообраний прем\’єр-міністр України на засіданні парламенту заявив, що покаже всім, як треба керувати країною.

\”Хочу сказати ганьба всім тим, хто не спромігся за 24 роки дати людям можливість жити по-людськи. А те, що ви тут болтаєте, це – ганьба. Я вам покажу, що таке управління державою \”, – заявив Гройсман.

Я вам покажу, що таке управління державою, - Гройсман

Колишній глава парламенту подякував депутатам за роботу.

\”Я пропрацював разом з вами 2 роки – це для мене великий урок. Парламент був і залишається ефективним. За цей час ми розпочали багато реформ: ми вперше визнали агресію Росії, почали децентралізацію, сформували нову поліцію. Формування безвізового пакету відкриває багато можливостей для українців. Я б хотів, щоб українці подорожували світом, але, також важливо, щоб їм було комфортно в Україні\”, – повідомив Гройсман.

Окрему подяку Гройсман висловив першому заступнику голови Верховної Ради Андрію Парубію.

\”Я прошу єдине, не потрібно зупинятись на створені нового кабінеу міністрів. Я робив помилки, як і всі люди, але я завжди був чесний.. Час роботи з Андрієм Парубієм був великою честю, оскільки я завжди знаходив його підтримку. Хочу подякувати усім депутатам . Хочу побажати нам спільного якісного майбутнього \”, – розповів Гройсман.

Нагадаємо, народні депутати прийняли проект постанови №4423 про прийняття відставки прем\’єра Арсенія Яценюка та призначення головою уряду спікера Ради Володимира Гройсмана.
gazeta.ua

peredplata