Чернівецькі прикордонники затримали двох буковинців біля державного кордону

Чернівецькі прикордонники затримали двох буковинців біля державного кордонуДвох порушників, які скоріш за все намагались перемістити сигарети через кордон, затримано на Буковині. Про це інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Прикордонники Чернівецького загону продовжують посилювати заходи протидії злочинній діяльності на українсько-румунському кордоні в межах Чернівецької області.

Так, цієї суботи прикордонниками відділу «Красноїльськ» запобігли спробі незаконного переправлення через кордон ще однієї партії тютюнових виробів. Під час патрулювання прилеглої до кордону території прикордонний наряд виявив двох осіб, що перебували за 100 метрів від лінії державного кордону. Ними виявились мешканці населеного пункту Іжівці, Сторожинецького району, 80 та 97 року народження. Чітких пояснень своєї появи біля кордону, чоловіки не надали. З прибуттям групи реагування здійснено додатковий огляд місцевості де неподалік місця затримання чоловіків було виявлено 5 пакунків з сигаретами марки «Ротманс», «Марбле».

На разі на чоловіків складено адміністративно-процесуальні документи, за порушення прикордонного режиму та спробу порушення державного кордону. Відносно сигарет то їх після перерахунку буде передано співробітникам ДФС.

peredplata