НЕБЕЗПЕЧНО – АВАКОВ

НЕБЕЗПЕЧНО - АВАКОВНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

Аваков готується скинути Порошенка і захопити владу в Україні за допомогою збройного перевороту.
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має дуже великі політичні амбіції. Відтак, аби прийти до влади він може використати силові структури для приходу до влади.
Про це заявив нардеп Сергій Лещенко в ефірі одного з телеканалів.
\”Аваков – людина з дуже сильними політичними амбіціями. Я не виключаю, що він свої ресурси з часом буде використовувати для побудови політичної сили і приходу до влади. Притому приходу до влади як через вибори, так і через квазіканали приходу до влади\”, — переконаний Лещенко.
Депутат також уточнив, що теоретично таким квазіканалом може бути і використання силових структур.
\”Коли міністр внутрішніх справ має під собою не тільки офіційну вертикаль, але ще й неофіційний вплив на силові підрозділи, які озброєні, обладнані, і при цьому мотивовані, і він при цьому ще може бути політичним лідером – це завжди ризик. Завжди ризик, що у вас є квазівоєнізовані формування, які можуть прийти до влади через квазіінструменти\”, – сказав депутат.
Лещенко додав, що вважає Авакова рівносильним прем’єру Гройсману.
\”Аваков зовсім не той, за кого себе видає. Він себе видає за міністра внутрішніх справ, а насправді ця людина сьогодні по статусу фактично дорівнює прем\’єр-міністру. Я його називаю \”супер-перший віце-прем\’єр\”, — сказав депутат.

peredplata