Бурбак застерігає буковинських прислужників регіоналів Гаха, Дзюбу, Годнюк… Маніліча чекає звільнення

Бурбак застерігає буковинських прислужників регіоналів Гаха, Дзюбу, Годнюк... Маніліча чекає звільненняМаксим Бурбак та Микола Федорук дали прес-конференцію у Ченівцях.

Максим Бурбак зокрема зауважив, що на Буковині не проведена люстрація. Більше того, вчорашні регіонали та їхні прислужники не тільки залишилися на посадах, а й активно шкодять Україні. Серед таких шкідників депутат назвав начальника обласної служби автомобільних доріг товариша ГАХА. начальника Басейнового управління водних ресурсів товариша ДЗЮБУ та генерального директора Чернівецької телерадіо компанії таваришка ЛЮБОВ ГОДНЮК. Про Маніліча Бурбак або забув, або зумисне не назвав його. Бо у залі був присутній голова ГО \”Майдан\” Юрій Скорейко, який шодня ходить на службу разом з Манілічем і їхні кабінети в облраді знаходяться майже поруч. А Бурбак саме й звернувся до громадських організацій аби вони активніше діяли і не давали жодного шансу регіоналам і їхнім прислужникам.

Тож є надія, що і ГО Майдан, і Самооборона Майдану, і Козацька варта, і Козацька звмтяга, і Народний контроль, і Націоналісти Буковини, і ГО Народний порядок, і НІхто крім нас вже дуже скоро прийдуть до названих товаришів і будуть їх просити на вихід. Якщо ті не погодяться з першого разу попросять ще раз. А потім урочисто винесуть цих регіоналів і викинуть їх на політичний смітник української історії.

peredplata