Петра Гасюка нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. За зраду Тимошенко?

Петра Гасюка нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. За зраду Тимошенко?Указом Президента України № 28/2012 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності та Свободи України» за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток незалежної Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено ГАСЮКА Петра Петровича – народного депутата України. Про це повідомляє офіційний сайт Глави Держави.

Як повідомляв БукІнфо, за рішенням бюро Чернівецької обласної парторганізації від 18 січня 2011 року депутати місцевих рад, що продалися антиукраїнській і антидержавній владі виключені з партії «ВО «Батьківщина». Про це на прес-конференції заявив голова облорганізації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян.

Серед них депутати Чернівецької міської ради: Чесанов А.А., Кедь В.Є., Жаровський В.Я., Редько О.М., депутати Чернівецької обласної ради: Шилепницький І.О., Вішук С.І., Ткачук В.М., Ткачук В.В., Маніліч В.М. та депутати інших міських та районних рад, що відступилися від позиції партії.

Мунтян заявив, що за таку ж позицію, Петра Гасюка з «тріском» вигнали раніше. Покинувши ряди «Батьківщини», Петр Гасюк поповнив ряди депутатської групи Ігоря Рибакова, якого в неофіційних колах називають одним із «головних контрабандистів країни».

Нагадаємо, що у вересні минулого року поблизу села Кожухів Літинського району Вінницької області легковий автомобіль Skoda Octavia, за кермом якого був народний депутат України від БЮТБ Петро Гасюк, зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter, який за даними прес-служби МНС України, виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок ДТП постраждав Петро Гасюк, який у стані середнього ступеня тяжкості був госпіталізований в обласну лікарню ім. Пирогова м. Вінниці.

Джерело

peredplata