Европа не хоче навіть бачити Януковича

Европа не хоче навіть бачити ЯнуковичаЛідери Євросоюзу не мають наміру проводити офіційні зустрічі з президентом України Віктором Януковичем

Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомило джерело в Єврокомісії. За словами джерела, таке рішення було прийнято у зв\’язку з невдоволенням тим, що відбуваються в Україні, в тому числі ситуацією навколо екс-прем\’єра Юлії Тимошенко.

За словами співрозмовника, останній місяць українські дипломати намагалися домогтися від Брюсселя згоди на такі зустрічі, проте не досягли успіху. \”У Віктора Януковича буде можливість поговорити з лідерами Євросоюзу в кулуарах саміту, або при випадковій зустрічі в коридорі, але спеціально організовані зустрічі поки в наших планах не значаться\”, – відзначило джерело.

Тим часом в Адміністрації президента кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ підтвердили плани глави держави взяти участь у ланч-конференції в Давосі, однак будь-якої інформації про можливі зустрічі на вищому рівні наразі немає.

Нагадаємо, у п\’ятницю, 27 січня 2012 року в швейцарському Давосі Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проведуть 8 Українську ланч-конференцію, присвячену щорічній зустрічі Всесвітнього економічного форуму. Очікується, що на ланчі буде присутній президент України Віктор Янукович. Ключовою темою 8-го Українського ланчу стане обговорення майбутніх перспектив України в контексті європейського і глобального розвитку.

Джерело

peredplata