\”Батьківщина\” на Буковині молиться за героїв Крут, за Тимошенко, за Луценка…

 "Батьківщина" на Буковині молиться за героїв Крут, за Тимошенко, за Луценка...На Буковині «Батьківщина» вшанувала пам’ять про Героїв Крут

У неділю, 29 січня, на Центральній площі Чернівців активісти обласної організації партії ВО «Батьківщина» в числі однодумців, які входять до обласного Комітету опору диктатурі, мітингом вшанували пам’ять Героїв Крут. Разом молилися за душі 300 юних героїв, які 94 роки тому ціною своїх життів протистояли 4-тисячній більшовицькій армії, і згадували їх подвиг, що служить взірцем самопожертви задля волі України.
«Батьківщина» вшановувала полеглих не лише в обласному центрі. У Заставнівському районі партійці замовили служби за душі полеглих юнаків, а також за здоров’я лідерів опозиції Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та за Україну. Молебні за здоров’я та молитви-спомини відбулися в 24 церквах району різних конфесій, у них взяли участь майже тисяча мешканців району. Віра в Україну твердо грунтується на пам’яті про героїчні вчинки на її славу, і підсилюється щирою спільною молитвою.

peredplata