У ВРУ готували вбивство Юрія Шухевича

У ВРУ готували вбивство Юрія ШухевичаЩо сьогодні мало відбутись в Раді.

Нашого колегу Юрія Шухевича хотіли використати і зробити сакральною жертвою для дестабілізації ситуації.
Аналізуйте самі.

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко з трибуни парламенту повідомив, що народному депутату від його фракції, Юрію Шухевичу існує загроза життю з

боку спецслужб.

Про це Ляшко повідомив у Facebook.

— Маю достовірну інформацію про те, що російські спецслужби готують вбивство члена нашої фракції, Героя України Юрія Шухевича. Заради реалізації свого сценарію, спрямованого на підрив України зсередини, вороги України хочуть використати пана Юрія як сакральну жертву, — повідомив він.

У ВРУ готували вбивство Юрія Шухевича
У ВРУ готували вбивство Юрія Шухевича

Це проект постанови про імпічмент Порошенку, який мав оголосити Шухевич. Приніс його в Раду охоронець Медведчука Олександр Білик. Перепустку для цього Білика замовила особисто Юлія Тимошенко. Слово Шухевичу мала передати фракція Батьківщина. Сама ЮВТ від слова відмовилась.

Скориставшись тим, що Юрій Романович сам не може читати, провокатори ввели в оману Шухевича
Після цього запланованого виступу на Юрія Шухевича мав бути скоєний напад, можливо і вбивство. Таким чином Шухевич став би сакральною жертвою, що спровокувало б хвилю протестів.

На щастя, нам вдалось випередити \”медведчуківських\” засланців і їхній план зламати. Фракція Радикальної партії звернулась до СБУ з проханням негайно надати державну охорону Юрію Шухевичу.

peredplata