Тимошенко і Медведчук намагалися вбити Шухевича, – Лозовий

Тимошенко і Медведчук намагалися вбити Шухевича, - Лозовий

Юлія Тимошенко і Віктор Медведчук шляхом маніпуляцій хотіли змусити Юрія Шухевича ініціювати імпічмент Президента, затим – вбити Шухевича, і скористатися його загибеллю для дестабілізації ситуації в країні
Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий.

За його словами вони знали, що пан Юрій готує виступ з трибуни, досить критичний до влади, але аж ніяк не дестабілізуючий.

\”Через охоронця Медведчука, псевдопатріота Олександра \”Монаха\” Білика, який зумів використати всліпу праведних гнів кількох авторитетних патріотів, Шухевичу намагались всунути у виступ заклик до початку процедури імпічменту Порошенка (Яка б не мала жодних юридичних наслідків!).

Перед виступом пан Юрій збирався порадитися з Олегом Ляшком, але вони розраховували, що він не встигне цього зробити. З цією метою Юлія Тимошенко вперше за свій вже двадцятирічний досвід роботи в парламенті відмовилась від слова і спонтанно передала його Шухевичу.

Незадовго до цього охоронець Медведчука Білик у кулуарах, маніпулюючи фактами, зміг переконати пана Юрія у нібито правдивості недостовірної інформації. Себто Тимошенко і Медведчук чітко прораховували кожну деталь\”, – написав Лозовий.

Другим кроком \”плану\” була розкрутка заяви Шухевича у одній зв\’язці з \”кремлемайданом\”.

\”Ніяких наслідків вказаний вище заклик не мав би, оскільки за імпічмент у ВР елементарно не вистачить голосів. Але, погодьтесь, це цікавий інформаційний привід – Шухевич закликав до імпічменту Порошенка. Красива для РФ картинка у одному логічному ряді з проплаченими \”акціями протесту\”. Правильна з московською точки зору подача цього контенту телеканалом Льовочкіна-Фірташа \”Інтер\”, іншими рупорами Кремля в Україні, тими, кого вони елементарно купили і, звісно, російськими ЗМІ.

Тим паче, заява такої авторитетної людини як Юрій Шухевич, ще й у такій подачі ЗМІ могла б направити праведний гнів багатьох людей із правого середовища, добровольців, волонтерів, інтелігенцію всліпу підтримувати зрежесований у Москві сценарій на розхитування ситуації і знищення держави\”, – пише Лозовий.

За словами нардепа, останнім пунктом \”плану\” було вбивство Шухевича.

\”І використання його загибелі як головний дестабілізуючий фактор. Звинувачували б через підконтрольні ЗМІ у його вбивстві владу, ескалуючи протест і закликаючи людей штурмувати державні установи. Масові вуличні сутички Постійні вбивства і викрадення людей. Повноцінний квазімайдан. Хаос. Безвладдя. Розвал державності.

Поки-що цей сценарій вдалося переламати. А Шухевич буде забезпечений цілодобовою охороною\”, – написав Лозовий.

Раніше, Лозовий повідомив, що лідер \”Батьківщини\” Юлія Тимошенко організувала прохід охоронця голови \”Українського вибору\” Віктора Медведчука до Верховної Ради.

Джерело

peredplata