Позачергова сесія Чернівецької міської ради завершилася, щойно розпочавшись

Єдиним питанням для розгляду на ній було винесено звіт секретаря Чернівецької міської ради Михайлішина В.М. про діяльність виконавчих органів міської ради щодо виконання Тимчасових правил благоустрою м.Чернівців, затверджених рішенням 10 сесії міської ради VІ скликання від 28.07.2011 року №329, в частині прибирання вулиць та площ міста від снігових заметів. Нагадаємо, позачергову сесію було скликано на вимогу 20-ти депутатів, які підписали відповідне звернення до секретаря Чернівецької міської ради.

Перед початком обговорення депутат Р.Білик зауважив, що на його думку, проведення цієї сесії суперечить регламенту Чернівецької міської ради і відтак її рішення не будуть легітимними. Ця думка викликала тривалу суперечку серед депутатів, і врешті-решт, коли питання затвердження порядку денного не знайшло підтримки серед депутатів, позачергову 21 сесію міської ради довелося закрити.

Проте, хоч і поза межами сесійного засідання, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин все ж виступив перед депутатами зі звітом про роботу міської влади в умовах низьких температур. Щоправда, депутати фракцій «Фронт змін» та «Свобода», які, власне й ініціювали це обговорення, майже в повному складі демонстративно покинули сесійну залу, повідомляє сектор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata