ВО \”СВОБОДА\” проти комуністів

ВО "СВОБОДА" проти комуністівБуковинська «Свобода» вимагає притягнути до відповідальності комуністів

Керівник фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Чернівецькій міській раді Мар’яна Кривич спрямувала депутатський запит до УМВС України в Чернівецькій області з вимогою надати правову оцінку діям представників компартії, які 23 лютого вивісили прапор своєї політсили на одному з пам’ятників обласного центру.
«Цинічність комуністів вже нікого не дивує, однак повинні існувати межі дозволеного. Ці політичні пенсіонери та ідеологічні банкрути здатні лише на провокації. Прикладом такої провокації є поява прапору політсили на пам’ятнику», – зазначила Мар’яна Кривич.
Такі дії, на думку керівника фракції ВО «Свобода» у Чернівецькій міській раді, є порушенням низки положень Конституції України та приниженням національної гідності українців.
«Якщо комуністи вважають, що поразка більшовицької армії під Нарвою 23 лютого 1918 року є святом – це їх особиста справа. Українці мають свою історію та свої пам’ятні дати. Відзначаючи ці дати, жодна з патріотичних політсил не чіпляє свої прапори на пам’ятники, оскільки це може сприйматися виключно як блюзнірство», – підкреслила Мар’яна Кривич.
Тепер слово за правоохоронцями, зазначила депутат, якщо цей запит буде проігнорований, ми матимемо підстави вважати, що керівництво УМВС України в Чернівецькій області сповідує ті ж антиукраїнські цінності, що і комуністи.
Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

peredplata