Чернівці готові до опалюваного сезону!

ПАТ «Чернівцігаз» в період з травня по вересень здійснило весь комплекс робіт для сталої роботи газорозподільної системи у зимовий період. Проведено обстеження 80% мереж та 77% газорегуляторних пунктів.

У межах підготовки до нового опалювального сезону 2017-2018 років фахівці ПАТ «Чернівцігаз» провели приладове обстеження 7 тис. км газових мереж, здійснили ремонт обладнання на 220 газорегуляторних пунктах, які підтримують тиск газу в газових мережах. Також виконано профілактичний ремонт 41 станції катодного захисту та регулювання режимів роботи ще 87 станцій, які слугують для захисту газових мереж від корозії.

«В цьому році нашими фахівцями була проведена масштабна підготовка до проходження опалювального сезону. Адже наше головне завдання – забезпечити безаварійну та безперебійну доставку блакитного палива споживачам області, особливо в осінньо-зимовий період», – розповідає технічний директор ПАТ «Чернівцігаз» Дмитро Кривко.

З травня по вересень фахівці компанії також здійснили технічне обслуговування газопроводів та обладнання у 75 тисяч побутових споживачів та в 5 тисяч комунально-побутових підприємств.

ПАТ «Чернівцігаз» також розробило заходи екстреного реагування під час непередбачуваних ситуацій та складних погодних умов. Серед яких підсилення роботи аварійної служби додатковою технікою та фахівцями для оперативної ліквідації аварій та організація цілодобового чергування на газорегуляторних пунктах.

peredplata