Порошенко повернувся до партії, яку він колись допоміг заснувати

Порошенко повернувся до партії, яку він колись допоміг заснуватиУ 2000 році Порошенко купив партію української солідарності і вона стала однією з п\’яти партій, що заснувала Партію регіонів. Зазнавши невдачі в спробі бути обраним лідером, Порошенко вирушив до Ющенка і створив Нашу Україну. У 2005 році він став донором ще однієї аналогічної партії української солідарності – Народний Союз – Наша Україна, потенційно президентській партії Ющенка

У 2012 році після згоди стати міністром економіки – повернувся дло свого коріння, тобто до Партії регіонів.

7.06.2000 р Кучма-Порошенко

Порошенко:… Я – член Вашої команди! Буду виконувати любий Ваш наказ! Там де Ви скажете!

Кучма: Ну це зрозуміло.

Порошенко: Я раз в житті зробив вибір і тут ніяких не буде змін! Але я вважаю, що на сьогоднішній день в Парламенті теж буде непроста ситуація. Особливо якщо зараз з Юлею, відняти. Буде розсипатись Батьківщина. То треба підібрати цих всіх, тому що вона йде.

Кучма: Ну з Юлі то кінець-кінцем кінець прийде. Вона ж виступає, так сказать, у. Наші не дають інформацію, но \”Файненшл Таймс\” дав. Вона йде в справі Лазаренка в Сполучених Штатах Америки.

Порошенко: Я підійшов до Ющенка, на цьому прийомі з Клінтоном, бачу що він такий розчарований. Каже: \”Як ми будемо виходити?\”. Кажу: \”Мовчи! Слухай, ну чого ти прив\’язався до цієї дури?! Здай її і ми сформуємо нормальну команду! Ну не можна ж так робити\”.

Кучма: Вона ж. Питання в тому, що не він керує, а вона керує – їм! Вона як тряпку його. І шо які там ці самі?

Порошенко: Фінансових там не має. Нібито через дружину, нібито то там ще через щось.

Кучма: Да я… Шо він наліво не їздить? Чи шо? Я ж знаю, що він тікає часто, блядь, і куди він їзде, йоб твою. Я ж, я ж знаю. Дружина! Що там любов чи що?! Ну те, що вона американка блядь і держдеп, вона ж із ЦРУ!

Порошенко: Канешно.

Кучма: Всі знають, господи. І він же знає звідкіля вона.

Тарас Кузьо
Доктор, професор, старший науковий співробітник кафедри українoзнавства в Університеті Торонто

Джерело

peredplata