Ангела, але ж ти і стерва!

Ангела, але ж ти і стерва!Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-У понеділок, 19 березня, світові лідери почали вітати Путіна з перемогою. Голова КНР Сі Цзіньпін направив телеграму, президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв передав привітання по телефону, офіційні послання адресували російському лідерові глава Венесуели Ніколас Мадуро, лідер Куби Рауль Кастро і президент Сербії Олександр Вучич.

!!! Путіна також привітала канцлер Німеччини Ангела Меркель 😮 Надіслала Путіну телеграму з поздоровленнями і побажаннями. Читайте оригінал! (https://www.bundesregierung.de/…/2018-03-19-glueckwunsch-ru…). Ось, люди, знайте вже нарешті, хто насправді заправляє порядком денним Нормандського формату – це Путін і його подружка Меркель!

І це на тлі такого скандалу між Великобританією і Росією?!? І це коли президент США Дональд Трамп принципово відмовився поздоровляти Володимира Путіна з фейковою перемогою?!?

До речі, щодо Дональда Трампа. Президент США Дональд Трамп не мав наміру поздоровляти російського колегу Володимира Путіна з перемогою на фейковвих виборах. У його розкладі не запланований телефонний дзвінок з цієї нагоди, сказав журналістам представник Білого дому Хоган Гідлі.

«Ми будемо працювати, щоб розвивати відносини з Росією, і ми будемо накладати санкції, якщо Росія буде загрожувати нашим інтересам. Але ми також будемо шукати можливість для спільної роботи, у випадках коли це відповідає нашим інтересам », – заявив Гідлі.

Хто там іще буде нам розповідати, що \”Нормандському формату немає альтернативи\”?

Бо інший представник Нормандської четвірки, президент Франції Емануель Макрон також не вітав Володимира Путіна, як це подають російські ЗМІ. Французький президент зробив звернення до народу Росії і побажав йому (народу, а не Путіну) успіхів у політичній, демократичній, економічній, соціальній модернізації країни. Поряд з тим Емануель Макрон нагадав про свою відданість конструктивному діалогу між Росією, Францією та ЄС. Президент Франції в Коммюніке висловив серйозне занепокоєння щодо ситуаціі в Сирії, зокрема в Афріні та Східній частині Гути і закликала Росію зробити все можливе для припинення там бойових дій і вбивства цивільного населення. Президент республіки нагадав також, що Франція залишається твердим прихильником щодо повного відновлення суверенітету та територіальної цілісності України в межах своїх міжнародно визнаних кордонів та якнайшввидшої ефективної імплементації Мінських домовленостей.

Ангела, але ж ти і стерва!

peredplata