В Чернівцях вбито спортсмена (ДОПОВНЕНО)

В Чернівцях вбито спортсмена (ДОПОВНЕНО)У Чернівцях вночі з 1 на 2 квітня зарізали 28-літнього спортсмена борця Олександра С.

Подейкують, що трагедія відбулася у районі Роша. Також кажуть, що до неї причетні громадяни Азербайджану. Мовляв, спортсмена запросили друзі для \”прикриття\” під час \”розборок\”.

У Чернівцях затримали підозрюваного у вбивстві

2 квітня близько 1 години ночі до приймального відділення лікарні швидкої медичної допомоги м. Чернівці, з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки був госпіталізований 28-річний чернівчанин, де невдовзі від отриманих тілесних ушкоджень помер.

Співробітники міліції встановили, що вказані тілесні ушкодження потерпілому наніс невідомий в урочищі \”Цецино\”.

За повідомленням сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області
для розкриття цього злочину були задіяні усі наряди, які несли службу по охороні громадського порядку в місті та працівники управління карного розшуку. Вжитими заходами, за підозрою у скоєнні вбивства, по гарячих слідах, встановлено та затримано 29-річного іноземного громадянина.

Як встановили правоохоронці, потерпілий зі знайомою та своїм товаришем зустрілись з іноземцем та його двома родичами на території комплексу «Графська садиба». Причиною зустрічі стало те, що іноземець заборгував гроші знайомій потерпілого. Під час розмови виник конфлікт, який переріс у бійку, у ході якої іноземець поранив ножем 28-річного чернівчанина.

Речовий доказ, ніж, у затриманого вилучено.

За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), а підозрюваного взято під варту.

Триває слідство та вживаються заходи по встановленню місцезнаходження учасників злочину.

peredplata