Народний фронт відмовився від мера Чернівуів Олексія Каспрука

Про це повідомив голова Чернівецької міської організації партії Андрій Романчишин. Він  розкритикував кадрову політику міського голови Олексія Каспрука, заявивши, що посадовець “не вміє домовлятись із депутатським корпусом”.

Про це Романчишин сказав у ефірі передачі “Точка зору з Марічкою Костинян”, яка сьогодні вийшла в ефір на телеканалі ТВА.

Він заявив, що у секретаря ради Василя Продана від самого початку чинного скликання була мета зняти міського голову.

“Своїми діями, роботою і тим, чим вони займалися у сесійній залі, вони робили все, щоб якимось чином дискредитувати міського голову. Щоб показати, що він такий поганий мер, він не може домовитися, він не може робити”, – сказав Романчишин, додавши, що “щодо вміння Каспрука домовлятись” він теж має зауваження.

Зокрема, він сказав, що жоден представник “Народного фронту”, до якого раніше належав Каспрук, не представлений у керівництві департаментів міськради чи інших структурних підрозділів мерії.

“Представники “Батьківщини” у нас очолюють спецкомунтранс і департамент соцдопомоги. “Народний контроль” – Середюк – заступник міського голови. Так само – пройтись по членам виконкому. Там нема ні одного члена “Народного фронту”. Так само, як і серед керівників департаментів чи структурних підрозділів”, – сказав Романчишин.

peredplata