Москаль зловив Папієва на брехні + ДОКУМЕНТИ

Москаль зловив Папієва на брехні + ДОКУМЕНТИЧернівецький обласний осередок партії “Фронт змін” подав апеляцію на ухвалу Чернівецького окружного адміністративного суду про залишення позовної заяви без розгляду.

Причиною судової ухвали стало надане відповідачем – Чернівецькою обласною радою – розпорядження за підписом голови облдержадміністрації Михайла Папієва, в якому вказується, що М.Папієв на усне запрошення прем’єр-міністра України відбуває до Києва на засідання Кабінету Міністрів України, а тому він начебто не міг підписати проект бюджету області на 2012 рік. З цієї причини документ всупереч правовим актам підписав перший заступник голови ОДА Георгій Галиць.

Однак у відповіді на депутатське звернення Геннадія Москаля (надається нижче) секретаріат Кабміну України повідомив, М.Папієв у період з 19 по 23 грудня 2011 року не запрошувався до Києва на засідання КМ України і не брав у ньому участі.

Москаль зловив Папієва на брехні + ДОКУМЕНТИ
– Папієв просто нахабно бреше і суду, і своїм землякам, – коментує ситуацію Г.Москаль. – І ми обов’язково дамо цьому правову оцінку.

Світлина

peredplata