«Час» проти ворогів України

Тривають суди за позовом колишніх регіоналів, а тепер опоблоківців, до редакції газети «Час» і депутата Чернівецької обласної ради Ольги Кобевко. Тепер уже почалися засідання Апеляційного суду. Суд першої інстанції регіонали програли.

Нагадаємо, вони подали до суду газету через те, що вона насмілилася заявити на весь світ, що «Реваншу регіоналів на Буковині не буде». Саме так називалася стаття у газеті і виступ Ольги Кобевко на сесії обласної ради.

Опоблоківці себе впізнали серед негативних героїв публікації. Більше того, Тулик навіть сказав, що він «тутешній виродок», а члени його партії «агенти Москви». Хоча у статті не називали його прізвища та імен членів партії «Опозиційний блок». Напевне, на «злодіях шапка горить».

Отож, на апеляцію подали, а самі на суд не з’явилися.

  • Це вже не раз було на судах першої інстанції, – говорить редактор газети «Час» Петро Кобевко. – Вони там десятки разів  відкладали засідання, затягували процес. Потім програли справу. І знову взялися за своє. Подали апеляцію. І знову не ходять на суди. Складається враження, що це роблять зумисне, аби найбільше нашкодити газеті та депутатові. Вони ж бо розуміють, що реваншу регіоналів на Буковині не буде. Бо люди тут мудрі. Вони вже розібралися, яке лихо Україні принесла партія регіонів на чолі з Януковичем. Це й загарбання всього Криму і розпалювання війни на Донбасі…

Суд переніс засідання по справі на понеділок, 13 серпня о 14 годині 30 хвилин.

 

peredplata