\”Ревізор\”. Оля Фреймут відвідала Чернівці та Кам\’янець-Подільський

"Ревізор". Оля Фреймут відвідала Чернівці та Кам'янець-Подільський25 квітня, ведуча проекту \”Ревізор\” Оля Фреймут розповість про плюси і мінуси сервісу в Чернівцях, а 2 травня програма покаже ідеально чистий Кам\’янець-Подільський.Напередодні травневих свят, програма \”Ревізор\” вирішила приділити увагу містам, в які українці найчастіше відправляються на свята. І якщо Кам\’янець-Подільський – давно облюбоване місце мандрівників, то Чернівці, за словами Ольги Фреймут, без сумніву, місто гарне, але малознайоме навіть українцям. Повернувшись до Києва, Ольга Фреймут розповіла про кумедні випадки, що сталися в цій поїздці.

\”Ревізор\” вирушив до Чернівців напередодні Великодня. Фреймут відразу попередила всю команду, що на Західній Україні в цей час в ресторанах і готелях порожньо.

\”Перед тим, як їхати відпочивати, потрібно розуміти, в який період ти вирушаєш в те чи інше місце, які ціни, і який сервіс тебе може чекати\” – каже Ольга.

В одному з найдорожчих ресторанів міста Оля Фреймут попросивши карту вин, ввела офіціанта в ступор. Молодий чоловік довго був відсутній – повернувся до столика з географічною картою в руках.

\”Хлопець дуже довго вибачався за те, що карти Вінниці в їхньому закладі, на жаль, не знайшлося, – посміхаючись, згадує Оля. – Але в ресторані зберігалася карта Чернівців, її-то мені офіціант і приніс! Я і знімальна група сміялися до сліз\”.

Організаційний казус трапився, коли Оля захотіла відвідати Чернівецький національний університет. Охорона спробувала не пустити ведучу і знімальну групу в навчальний заклад, мотивувавши своє рішення тим, що на його території можуть знаходитися тільки студенти університету.

\”Незважаючи на мінуси і недоліки в сервісі, повинна визнати, що в Чернівцях є місця, в яких можна жити і є де поїсти. І найголовніше – це неймовірно красиве місто\” – каже ведуча.

Поки команда програми перевіряла Чернівці, чутки про наближення \”Ревізора\” досягли Кам\’янця-Подільського. І там розпочали підготовку до приїзду \”Ревізора\”. Мили навіть сходинки і тротуар біля закладів.

\”Один із дорогих готелів Кам\’янця, котрий розташовано поблизу Старої фортеці, до травня традиційно законсервовано – немає достатньої кількості людей. Але спеціально для нас його швидко відкрили, вимили. Коли нас водили по готелю, працівники адміністрації відверто зізнавалися, що готувалися до нашого приїзду. На питання, коли вони дізналися про наш приїзд, дівчина, ніяково посміхаючись, відповіла: \”Ще в ту ніч, коли ви заселялися в готель в Чернівцях\”. Було прийнято рішення не давати табличку \”Ревізора\” цьому готелю – він більше нагадував хірургічний кабінет. Він був абсолютно безлюдній, в ньому не було постояльців, які могли б поділитися враженнями\”, – розповідає Ольга.

\”Спочатку ми трохи розгубилися. За принципом програми \”Ревізор\”, ми зазвичай звалюємся, як сніг на голову, а тут нас всюди чекали. Сарафанне радіо спрацювало чітко. Зате тепер ми можемо гарантувати – в Кам\’янці на травневі свята буде чисто. Місто до приїзду туристів готове\” – додає Фреймут.

У програмі, присвяченій Кам\’янець-Подільському, глядачі також побачать, як двоє місцевих хлопаків-велосипедистів допомагали Ользі перевіряти шикарний готель. Оля зробить ревізію серед холодної зброї в кав\’ярні, а створена \”сім\’я Ревізоренко\” оцінюватиме один з номерів готелю.

Джерело

peredplata