Ресторани Чернівців для весілля 2012. Ціни

Ресторани Чернівців для весілля 2012. ЦіниНавесні 2012 року почався весільний сезон! Які ціни пропонують чернівецькі ресторани , які новинки, які заклади відкрилися після ремонту?

Ресторан Фенікс – ціни на банкети – до 250 грн. корпоративи і банкети, весілля та ювілеї! У ресторані виступають легендарні буковинські музиканти – сім\’я Вовчук. Проведення весільних церемоній цими артистами – це справжні шоу, які запам\’ятаються вам і вашим гостям! У ресторані Фенікс – 2 зали: 65 і 100 гостей.
Ресторан Шато – ціни на банкети уточнюються. Ви і ваші гості зможуть відсвяткувати весілля в одному з трьох залів: на 120, 20-30 місць і VIP зал для 15 гостей.

Ресторан День і ніч – ціни на банкети – за домовленістю. в цьому ресторані – краса і стиль поєднуються з неперевершеним меню від шефа кухарів. У весільному сезоні 2012 для гостей ресторану – новинки і сюрпризи.
Ресторан Піар (PR) – ціни на банкети – 280-300 грн. У ресторані можна відсвяткувати весілля в 2 залах – на 150 і 30 місць. Для нареченого і нареченої – номер для молодят в подарунок! У ресторані є дитяча кімната.

Ресторан Шарм – ціни на банкети – від 200 грн. Ресторан відкритий для гостей після ремонту.

Ресторан Білий дім – ціни на банкети – від 250 грн. У нас зараз йде робота з розбудови літнього майданчика, де буде знаходитися п\’ять нових сучасних зон відпочинку – найкрасивіших альтанок, а також ігрова зона для наших маленьких відвідувачів, де з ними буде працювати кваліфікований працівник – аниматор, щоб дітям було ще цікавіше проводити у нас час. . Ваші гості зможуть розміститися у двох залах, розрахованих на 200 гостей.
Ресторан Фрегат – ціни на банкети – від 200 грн. відкритий для гостей після капітального ремонту. Для вашого весілля – 3 зали: 50; 150; і 30 посадкових місць. Про ціну ви завжди домовтеся з директором! Професійні музиканти грають для гостей у кожному залі!

Ресторан Юллис – ціни на банкети уточнюються. Відкритий після ремонту, який проводиться щороку. Вашим гостям буде приємно відсвяткувати весілля в найкрасивіших залах, дизайнерськи оформлених в різних стилях. Замовте весілля в одному з трьох величних залів: 300, 60 або 120 місць.

Ресторан Брістоль – Ціни на банкети і весілля в ресторані Брістоль – від 250 грн.
Ресторан \”Фаберже\” – ціни на банкети уточнюються. розкішний світлий інтер\’єр у двох залах на 200 і на 80 гостей дозволить відволіктися від суєти, віддатися свята весілля під звуки музики, що виконується музичним колективом.
Ресторан Кварц – ціни на банкети за домовленістю. Ресторан відкритий після ремонту. Сумарна місткість залів – 450 чоловік.

далі буде

peredplata