Чоловік Тимошенко: її смерть потрібна тільки одній людині

Чоловік Тимошенко: її смерть потрібна тільки одній людиніЧоловік Юлії Тимошенко Олександр просить дружину припинити голодування.

Про це він наголосив у зверненні, текст якого передано УНІАН.

«Життя дається людині один раз. Все наше життя ми присвятили прагненню зробити нашу державу кращою і життя українців щасливішими. На цьому шляху було багато перешкод, але ми їх долали разом і перемагали. Ми вірили в майбутнє», – зазначається у зверненні.

О.Тимошенко висловив упевненість, що теперішня ситуація – це «чергове випробування» для них на міцність і віру.

«Юлія Тимошенко голодує вже більше десяти днів. Життя, яке завжди випромінювало радість і надію, може обірватися в будь-який час», – зазначив він.

При цьому чоловік екс-прем’єра вважає, що це буде вигідно «тільки одній людині – теперішньому президенту Януковичу, який прагне її фізичного знищення, наказує здійснювати тортури і знущання».

«Я не хочу, щоб ослаблення і можливі трагічні наслідки були на радість цій владі. Вони будуть танцювати на кістках, радіти будь-якій смерті, ставити вінки, що потім будуть їм падати на голову, а вони будуть думати – це манна небесна. Тупості і дурості може протидіяти фізична сила, а не голодування і страждання жінки у в’язниці», – вважає О.Тимошенко.

«Я звертаюся до моєї Дружини і Матері нашої дочки Євгенії з проханням припинити голодування. Ця влада скоро зникне, як туман, який оповив очі тих людей, які проголосували за двічі судимого рецидивіста Януковича, який дає команди бити жінок у в’язницях», – додав чоловік Ю.Тимошенко.

Життя Тимошенко в небезпеці, заявляє дочка Євгенія

Життя екс-прем\’єр-міністра України Юлії Тимошенко знаходиться в небезпеці, заявила дочка Тимошенко Євгенія на спеціально скликаній прес-конференції в Празі, повідомляє Чеське інформагентство ЧТК.

\”Дійсно, час іде. Не знаю, як довго мама зможе голодувати, це буде п\’ять чи десять днів\”, – цитує її слова РІА \”Новости\”.

На її думку, зараз Україна стоїть на межі перетворення на тоталітарну державу. Донька Тимошенко назвала поведінку української влади щодо її матері \”актом цинізму і жорстокості\”.

Євгенія Тимошенко повідомила, що бачилася з нею два дні тому. \”Їй справді дуже погано, мама постійно лежить. Не може багато рухатися, крім того, мама ослаблена голодуванням\”, – розповіла Євгенія. Вона висловила сподівання, що українська влада все-таки дозволить її матері виїхати у ФРН на лікування.

Донька Тимошенко подякувала європейським лідерам за підтримку, зокрема, президенту Чехії Вацлаву Клаусу, який скасував запланований на травень візит в Україну на знак солідарності з Юлією Тимошенко.

Джерело

peredplata