У Чернівцях 20 депутатів підписалися за відставку голови земельної комісії

У Чернівцях 20 депутатів підписалися за відставку голови земельної комісіїДвадцять депутатів Чернівецької міськради підписали звернення щодо винесення на розгляд сесії питання про відставку голови земельної комісії міськради, колитшнього бютівця Олексія Редька. Та секретар міськради Віталій Михайлішин проігнорував це звернення.

Про це на брифінгу повідомив голова фракції \”Фронту змін\” у міськраді Олексій Каспрук.

«… Раніше вона (міськрада) хворіла на хворобу землі. Судячи з усього ця хвороба невиліковна. Зламати ті схеми і відсторонити від них тих людей, які сьогодні рулять землею у місті не вдається. Секретар міської ради пан Михайлішин проігнорував звернення 20 депутатів щодо винесення на сесію питання про дострокове припинення повноважень голови земельної комісії Редька. Ми зараз не говоримо про те, чи могло це питання бути проголосованим у залі, більшість побоялася навіть винести його в сесійну залу\”, – сказав О. Каспркук.

Олексій Редько очолив земельну комісію після виборів 2010 року. Був одним з найбільш активних учасників конфлікту між частиною депутатів та тодішнім мером Миколою Федоруком та одним з ініціаторів його відставки.

Джерело

peredplata