За кермом автівки, котра насмерть збила дівчинку, таки дійсно був священик

За кермом автівки, котра насмерть збила дівчинку, таки дійсно був священик22 травня 2012 року на вулиці Центральній міста Новоселиця Чернівецької області 34-річний житель села Магала, керуючи автомобілем марки «ВАЗ 21099», допустив наїзд на 8-річну дівчинку, яка переходила проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.с Ця подія була зареєстрована в черговій частині Новоселицького райвідділу міліції. На місце пригоди виїхали слідчо-оперативна група, керівництво районного відділу міліції, співробітники УДАІ та прокурор району. Під час з’ясування обставин ДТП встановлено, що за кермом дійсно знаходився священнослужитель однієї із церков району, повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди дівчинка отримала тяжкі тілесні ушкодження та була госпіталізована до Новоселицької районної лікарні, але, на жаль, лікарі не змогли врятувати життя дитині.

Деякі ЗМІ зосередили увагу на тому, що за кермом автомобіля знаходився священнослужитель, і про це замовчує міліція.

Як йдеться в повідомлення УМВС України в Чернівецькій області, управління у черговий раз наголошує, що при притягненні до юридичної відповідальності винної особи, для органів внутрішніх справ не існує привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

За цим фактом, саме в цей день, СУ УМВС України в Чернівецькій області порушено кримінальну справу за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Триває розслідування.

Світлина

peredplata