Хто на губернатора Буковини: Чинуш, Павлюк чи Ткачук?..

Після виборів і виграшу Зеленського на Буковині засвітилися цікаві і неоднозначні фігури, які хочуть претендувати на владу. З різних дучок вилізають дрібні шулери та контрабандисти, провокативні політики та інтригани. І, насамкінець, відверті українофоби та ненависники.

Отаку мерзоту на світ Божий витягує з собою Зеленський та Коломойський.

Вже почалися перші суперечки за крісла губернатора і його заступників. Якщо про Чинуша ми говорили 1 квітня як про жарт на цей день, то депутат олбради від УКРОПу Віталій Ткачук себе уже розглядає у кріслі губернатора, як тата (старого ренегата бачить у підсобці, звідти він підказуватиме синові, що і як робити).

Коментуючи результати виборів одному із сайтів області Віталій Ткачук пафосно заявляє:

  • Ми відстояли свою демократію, ми відстояли свої цінності (тут можна погодитися: у сім’ї Ткачук чимало є цінних речей  – ред..). завершення реформування країни потребує об’єднання зусиль. Так, як це продемонстрував новий президент, якому вдалося і в першому і в другому турі об’єднати Україну, усіх тих, хто реально прагне жити в мирі та добробуті.

Зробимо свою країну заможною та успішною.

Віталій Ткачук, напевне, сподівається, що його перед Зеленським буде лобіювати партнер Коломойського на Буковині Олександр Шевченко. Але з тим результатом, який Шевченко отримав у першому турі виборів (0,6%), цей лобізм користі не принесе.

Але все може статися. Час покаже.

 

peredplata