Мажоритарники Буковини від ЗеКоманди та Іллі Павлюка. Хто вони?

З надійних і правдивих джерел, яким довіряє газета «Час», стало відомо, що від партії «Слуга народу» на Буковині вже визначено трьох мажоритарних кандидатів у народні депутати.

Команда Зе у нашому краю повністю підпорядкована члену центрального штабу партії Іллі Миколайовичу Павлюку. Тож він (чи навіть не одноосібно) визначав кандидатів у народні депутати. Наразі нам достеменно відомі три особи. Це – Олена Георгіївна Лис, вчителька початкових класів Чернівецької гімназії № 2. Вона йтиме на вибори кандидаткою по 201 виборчому округу м. Чернівці.

По 202 в. о. (Сторожинецький, Путильський, Вижницький і Кіцманський райони) висунуто Михайла Мангера, водія маршрутного автобуса.

По 203 в. о. (Новоселицький, Глибоцький, Герцаївський та частина Сторожинецького р-ну) здобувати мандат від ЗеКоманди йтиме спортивний кореспондент Георгій Мазурашу.

Чим відомі названі кандидати?

Окрім Георгія Мазурашу – це не є публічні люди. Вони не були помічені ні на майданах, ні у партіях, ні у рухах, ні у волонтерах, ні на війні. Одна обставина їх об’єднує це – Ілля Павлюк.

Ось, наприклад, Олена Лис. Нібито вчителька, скромна, непримітна, не висувалася, не брала участі… і т. д. Але у неї є чоловік Лис Ігор Зіновійович 1969 р. н. Він засновник ТОВ «Непентес ЛТД». А ще ТОВ має якесь відношення до ТОВ «Буковина-Спортсервіс», де засновник член ЦК партії «Слуга народу» Ілля Миколайович Павлюк.

Далі кандидат у народні депутати Михайло Мангер – водій. Нібито людина робоча, з народу. А насправді у 2000-х роках працював брокером на фірмі Іллі Павлюка. Навіть наш колега Георгій Мазурашу також має дотичність до Павлюка. Щоправда, на відміну від інших, він не прямо таки з ним, а через родича митного брокера, який також працював на фірмах Іллі Павлюка у 2000-х роках.

Залишився недоторканим ще округ Максима Бурбака, № 204 (Сокирянський, Кельменецький, Хотинський і Заставнівський райони). Там також Ілля Павлюк пропонував свою людину. Якогось юриста прізвище котрого починається на літеру «Б». І вже мав би цей Б балотуватися. Але з’ясувалося, що він з Бурбаком колись навчався в ЧНУ. Навіть дружбу водили. Тож не хоче «Б» псувати Максиму подальшу політично-депутатську кар’єру.

Не знаємо, як буде далі, але Павлюк навряд чи поступиться округом для Максима Бурбака. Напевне, таки знайде іншу кандидатуру, яка може стати народним депутатом.

P.S. Як засвідчують соціологічні прогнози на виборчих округах Буковини партія «Слуга народу» набирає дуже багато голосів. Якщо вибори відбудуться, то за людей Зеленського-Павлюка і партію «Слуга народу» голосуватимуть не менше 50% виборців.

А у в.о. № 203 майже 70%. Тож всі кандидати від «Слуги народу», від Іллі Павлюка мають реальні шанси стати депутатами.

А як буде насправді, ЧАС покаже.

peredplata