Пушко-Цибуляк: жінка-воїн, жінка-фінансист

Професіоналів серед фінансистів її рівня сьогодні в Україні є лічені люди. Єлизавета Михайлівна Пушко-Цибуляк серед них. Вона десятиліттями працювала у різних державних структурах на державу Україна. Пройшла і Крим, і Донбас, і мідні труби.

Її шанували за працю, нагороджували і кидали на найважчі ділянки, де вона була потрібна Україні. Вона навіть пройшла по “нульовці” на Донбасі. Хто знає, що таке “нульовка” на фронті, той розуміє, у якому пеклі була ця жінка. Там не кожен чоловік витримає, а вона витримала, вижила і повернулась до рідного дому, до сім’ї на Глибоччину.

Зараз Пушко-Цибуляк одна єдина жінка-кандидат у народні депутати по в. о. № 203.

peredplata

3 thoughts on “Пушко-Цибуляк: жінка-воїн, жінка-фінансист

  1. З радістю подивилися чергові побрехеньки від Пушко-Цибуляк. :))
    Луганщина пам”ятає цього “спеціаліста” і належним чином дала їй оцінку на дострокових виборах до парламенту у 2016-році, коли вона балотувалася від Луганщини і набрала аж 86 голосів! :))

  2. Я, сподіваюсь, це жарт? Яка вона “воїн”? Яка “нульовка”? Що ви тут брешете? Ця блядота приїхала в Луганську область (у 2015), коли вже тут ніякої війни не було і не стріляли тут із 2014 року, та влаштувала разом із бухарем тукою справжній безлад в ЛОВЦА, довели адміністрацію до справжнього колапсу https://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=74514 (чудовий спортивний костюм, доречі).

    Ви краще напищіть, як вона приїхала до міністерства у військовій формі, не маючи на це жодного права, і як її там чмирили.

    “Пушко-Цибуляк: жінка-аферист” – оце правдива назва для цієї заказухи.

  3. Де воювала ? Чим воювала – гуманітаркою яка продавала ?

Comments are closed.