На Сторожинеччині поліцейські оперативно розшукали викрадений мотоцикл

Речовий доказ вилучено та поміщено на майданчик тимчасового зберігання Сторожинецького відділу поліції. За незаконне заволодіння транспортним засобом зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.
 
До Сторожинецького відділу поліції звернувся 22-річний житель села Нові Бросківці та повідомив, що у місті Сторожинець невідома особа незаконно заволоділа його мотоциклом, який він залишив без нагляду.
 
Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські за лічені хвилини розшукали транспортний засіб, який зловмисники покинули на одній із вулиць райцентру. Також правоохоронці опитали ймовірних очевидців і свідків події та відпрацювали коло осіб, які могли бути причетними до скоєння вказаного злочину. Вже невдовзі поліцейські з’ясували, що незаконне заволодіння мотоциклом вчинив 16-річний житель села Ропча. 
 
Наразі проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata