На проспекті Незалежності у Чернівцях облаштують сучасну парковку

Парковку, яка відповідатиме сучасним вимогам, для  відвідувачів та лікарів  облаштують  позаду дитячої поліклініки на проспекті Незалежності. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Парковка  буде безкоштовною. Її обладнають відповідними знаками та розміткою, відремонтують покриття,  облаштують з’єднувальні з’їзди/в’їзди до дороги, освітлення,  місця для транспортних засобів, якими керують люди з інвалідністю. Така паркова буде зручною для водіїв  і відповідатиме вимогам безпеки, що особливо важливо для маленьких пацієнтів поліклініки.

Окрім того, проектом реконструкції  проспекту Незалежності, передбачено облаштування двох місць для тимчасової зупинки з метою висадки пасажирів  навпроти  центрального входу у дитячу поліклініку. Поблизу  поліклініки біля церковної споруди буде облаштовано  5 паркомісць, в т.ч. 1 для ТЗ, якими керують люди з інвалідністю, біля квіткового  ряду – 44 паркомісця, в т. ч. 5   для ТЗ, якими  керують люди з інвалідністю.

До поліклініки буде також наближено  пішохідний перехід з острівцем безпеки та додатковим освітленням.

Замовником робіт з облаштування парковки біля  дитячої поліклініки виступає Департамент житлово-комунального господарства міської ради.  Питання про додаткове  виділення коштів для виконання цих робіт розглядатиме міська рада.

peredplata