Голова Чернівецької ОДА Папієв назавав опозицією такою, що була у використанні (б/у)

Голова Чернівецької ОДА Папієв назавав опозицією такою, що була у використанні (б/у)Голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв закликав мешканців Кельменецького району голосувати за представників влади на найближчих парламентських виборах. Про це він заявив сьогодні під час зустрічі з активом села Зелена Кельменецького району.

\”Єдине, що може запропонувати опозиція – вивести вас на мітинги, – пояснив губернатор. – Навідміну від них, ми вже продемонстрували, як можна ефективно працювати: відкриваючи дитячі садочки, медичні заклади та інші об`єкти інфраструктури\”.

На переконання Папієва, той, хто голосує за опозицію, віддає свій голос політикам \”бувшим у використанні\”, які будучи при владі, не змогли довести своєї ефективності.
Він запевнив селян, що якщо до влади прийде опозиція, то \”три роки в нічого конкетного в Україні робитися не буде\”.

Натомість, на думку губернатора, нинішній владі в області вдалося вибудувати чітку вертикаль, досягти \”повного порозуміння\” в обласній раді. І тепер, щоб така конструктивна співпраця була й у Верховній Раді, необходно обрати до неї саме ставлеників партії влади.

Сьогодні голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв перебуває з робочою поїздкою у Кельменецькому районі.

На приміщенні Кельменецької районної лікарні, де проходить сьогодні мітинг з приводу відкриття відділення, вивісили розтяжку з надписом \”Буковина – край, де варто жити\”, виконану в кольорах і стилістиці реклами ПР. Як зазначила ведуча дійства, відкриття нового відділення стало можливим \”завдяки депутатському корпусу Партії регіонів\”.

Джерело та світлина Чернівці Коментарі

peredplata