Папієв про вибори, Яценюка та фронтовиків + коментар Мунтяна

Папієв про вибори, Яценюка та фронтовиків + коментар Мунтяна\”Ми, на відміну від наших опонентів, яким немає що сказати людям, спілкуємося з буковинцями безпосередньо, в режимі живих зустрічей, і саме таким чином успішно вирішуємо проблеми наших краян», цитує слова голови ОДА Михайла Папієва прес-служба ОДА.

Також прес-служба пише, що Михайло Папієв закликав очільників опозиції вчитися вести діалог з мешканцями Буковини особисто, а не з допомогою політичних заяв. Він нагадав, що 27 липня відбудеться позачергова сесія обласної ради, на якій чекають запрошеного до такого спілкування народного депутата України Арсенія Яценюка, щоб з’ясувати позицію одного з провідних опозиціонерів щодо закону «Про засади державної мовної політики» (сам ж Папієв, незважаючи на вимогу журналістів та депутатів, коментувати нічого не хоче) та хуліганських дій, пов’язаних з обласною організацією «Фронту змін».

Говорячи про активізацію політичних сил в області напередодні старту парламентського виборчого процесу, Михайло Папієв звернув увагу на застосування опонентами провладної Партії регіонів, яку він очолює на Буковині, брудних політтехнологій: «Людям телефонують начебто від імені Партії регіонів, запрошують на міфічні заходи та роздачу продуктів. Хочу публічно підкреслити, що обласна організація Партії регіонів у Чернівецькій області не планує працювати з виборцями через посередництво телефонних технологій, тому такі дзвінки прошу сприймати як політичні провокації проти партії влади\”.

Тим часом фронтовики відкидають звинувачення влади. Кажуть, що такі заяви очільників краю викликають перестороги. Бо складається відчуття, що влада вже знає резльтати виборів. І вже використовує адміністративний ресурс для потрібного їм результату.

Нагадаємо, нещодавно Папієв говорив про вибори і рівні умови під час виборчого процесу, що викликало посмішку у світлі його останніх заяв під час робочих поїздок областю.

І от прес-служба прес-центру регіонального виборчого штабу Об\’єднаної опозиції \”ВО Батьківщина\” вже розповсюдила коментар керівника виборчої кампанії Об’єднаної опозиції «ВО Батьківщина» в Чернівецькій області Івана Мунтяна щодо звинувачень влади у «використанні брудних політтехнологій»:

«Зі здивуванням знову дізнався, що голова Чернівецької ОДА вкотре використовує посаду держслужбовця для політичної агітації. Це неприпустимо, що посадовець, який покликаний виконувати за гроші платників податків роботу з забезпечення рівних умов для учасників виборчого процесу, користується послугами своєї прес-служби і поширює заяви щодо політичної сили, яку він очолює в області. І навіть не соромиться цього. А це лише підкреслить мою коротку відповідь на викладені у повідомленні прес-служби ОДА нісенітниці.

Отже, що можна сказати на слова цього посадовця? Те, що влада настільки себе дискредитувала, що ніяких подібних провокацій проти них і придумувати не потрібно. Тим більше, це не в наших правилах, ми говоримо лише правду і нічого крім правди про цю владу. Правди цілком достатньо, аби люди зробили адекватні висновки і вжили адекватних дій стосовно таких «очільників». А вдавати з себе жертву – ну, очевидно, це все, що їм сьогодні залишається… Хоча це їм не поможе, я впевнений. Наші люди, звісно, жалісливі, але вони жаліють щиро і тих, у кого справді біда. Крокодилячим сльозам ніхто не вірить»

Світлина з сайту ОДА.

peredplata