Політики вважають людей лохами, тому підсовують їм артистів, – політолог

Політики вважають людей лохами, тому підсовують їм артистів, – політологБагато політиків вважають українських громадян не надто інтелектуальними, які не вчитуються у списки і будуть куплятися на
відомі прізвища.

Про це сьогодні ІА ZIK заявив директор компанії персонального та стратегічного консалтингу Berta Communications Тарас Березовець, коментуючи інформацію про те, що футболіст Андрій Шевченко та актор Остап Ступка підуть у виборчий список до Наталії Королевської.

«Я не можу виключати, що Наталія Королевська сповідує принцип «без лоха і жизнь плоха», – сказав Березовець. – Чи вистачить наївних громадян, щоб проголосувати за список Королевської – думаю, їх є достатньо. Інша річ, що в неї ще немає свого виборця, він не мобілізований. І навіть той рейтинг, який сьогодні показують, він тільки попередній. Цих виборців ще треба переконати прийти на виборчі дільниці».

Експерт також зазначив, що виборча кампанія довга, і з Королевською будуть багато дискутувати.

«А там є за що вчепитися. Крім того, вона відщипує від електорату Віталія Кличка. Тому я думаю, що в неї не буде комфортного обрання, а дискутувати їй буде достатньо важко, тому що одна річ озвучувати написані тексти, а інша річ – відповідати у жорсткій дискусії. Я поки що не бачу, щоб вона до цього була готова», – сказав Березовець.

Джерело

peredplata