ПР не хоче оцінювати агітацію Папієва

ПР не хоче оцінювати агітацію ПапієваКоли від чиновників лунає агітація у формі погроз, це дуже неправильно з моральної точки зору.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від Партії регіонів Олег Надоша, коментуючи відеозапис, на якому чернівецький губернатор Михайло Папієв під час службової поїздки активно агітує населення голосувати за провладного кандидата у народні депутати , попереджаючи людей, що в разі його непідтримки вони залишаться без газу, повідомляє Gazeta.ua.

\”Морально це не є правильно\”, – сказав спочатку Надоша. Згодом, переглянувши відеозапис вищезазначеного епізоду з Папієвим, \”регіонал\” взагалі відмовився коментувати ситуацію.

\”Я не хочу коментувати його дії. Ці епізоди повинні коментувати ті люди, де він працює\”, – зазначив нардеп, уточнивши, що реагувати на такі вчинки губернатора має Адміністрація президента.

Разом з тим, за словами народного депутата-\”бютівця\” Сергія Подгорного, зацікавити цей скандал має насамперед ЦВК.

\”Але Центрвиборчком реагуватиме тоді, коли будуть відповідні скарги. Ті, хто був присутній там, можуть звернутись до ЦВК із скаргою на дії Папієва\”, – уточнив опозиціонер.

Водночас він спрогнозував, що такі звернення не матимуть серйозних наслідків для порушника виборчого законодавства.

\”Тому тут єдина надія на виборця, який повинен бути мудрішим і відреагувати дуже правильно. Цій владі довіряти вже не можна\”, – підсумував Подгорний.

Джерело Молодий буковинець

peredplata