На Буковині нетвереза водійка скоїла ДТП

Внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів у селі Колінківці постраждала пасажирка – жителька району. Поліцейські з’ясували, що одним із транспортних засобів керувала нетвереза жінка.

Коли до Хотинського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими, за вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та екіпаж сектору реагування патрульної поліції.

На місці події правоохоронці встановили, що по вулиці Головній у селі Колінківці сталося зіткнення автомобілів «MercedesBenz» та «Audi». Попередньо, 30-річна водійка «MercedesBenz» виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з «Audi» під керуванням 28-річного жителя Новоселицького району.

Під час автопригоди 21-річна пасажирка «Audi» отримала тілесні ушкодження. Потерпілу доставлено до Хотинської районної лікарні для огляду медиків. Також під час медичного освідування водіїв встановлено, що водійка «MercedesBenz» керувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі Хотинського відділення поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata