Небезпека продажності свого голосу

Небезпека продажності свого голосуПередвиборчі змагання щойно почалися, проте процес підкупа наших з Вами голосів уже довгий час триває. . нічого нового порівняно з минулими виборами ошуканці від політики не знайшли нічого ліпшого. Популярні ті ж самі продовольчі пачки з гречкою, ковбасою та олією, куди горе-кандидати до Верховної Радив вкладають примітивні календарики часто-густо з не менш примітивними фізіономіями мрійників про депутатський мандат. Ще більш огидно виглядає справа, коли роботодавець вимагає від своїх робітників голосувати за представників партії влади. Якщо ні – то шлях за ворота. Навіть учбові заклади стали в останні часом полем для збирання електорального врожаю.

В середніх школах, щоправда, через підставних осіб роздають батькам по 50, а дітям по 20 гривень, у разі коли вони віддадуть свій голос за того чи іншого представника Партії регіонів. На загал, нам виглядає не великий гріх взяти, можливо, ж ту гречку або шмат ковбаси. Бо фактично ми забираємо своє. Сьогоднішня влада розікрала і ошукала кожного з нас ледь не до останньої нитки. Отож, і ковбаса, і гречка й ті жалюгідні 50 гривень так само наші. Але борони Боже наодинці у кабінці для голосування «віддячити» злодіям від влади за сухарика своїм голосом. Ото вже буде правдиве приниження та безглуздя для кожного з нас. Уявіть собі лише наскільки вони вважають нас за дурників, коли вважають що за пару кілограм ковбаси можуть примусити нас біле назвати чорним, а гірке солодким. Дорогі співвітчизники цивілізований світ здивований наскільки наш народ з впертістю п’яного роками голосує проти власних інтересів.

Воно й справді в великій мірі так. Стільки вже знущань кожен з нас у різний спосіб зазнав у ці роки від Партії регіонів та їх політичних лакеїв комуністів що голосувати за них може, даруйте, хіба – що дурний . І не вірте купленим політтехнологам та різного роду центрам громадської думки, які голосять безвихідність ситуації: влада оволоділа країною , тримає всіх за морду, коротше немає надії на будь-яку перемогу. Це часто-густо проплачена вода на млин влади, тому треба навчитися, як розрізняти брехню від правди.

Оптимісти кажуть, що ніщо не існує в світі, чого не можна осягнути, коли людина вірить і дуже бажає цього. Оратор Ціцерон, в дитинстві був дуже загикуватий. Однак у молоді роки вперто позбавлявся цього ганжу з камінцями, тренуючи свою артикуляцію до правильної вимови. І увійшов у всесвітню історію як неперевершений спікер. Наш народ так само повинен подбати про своє психічне та фізичне самопочуття. Зараз, є найліпша нагода, виправити зроблену чималою кількістю людності помилку в минулому. А для того слід вірити, позбутись страху та байдужості і спільними силами, заявити голосно і рішучо у виборчому процесі: Україна це наша Батьківщина, наша мова, наша віра і наша незалежність, ніхто немає права диктувати, як нам жити. Тому всі, Берім бюлетень до рук, щоб не брати зброї.

peredplata