Дожилися: у Михайлішина вважають, що опозиція на того тисне

Дожилися: у Михайлішина вважають, що опозиція на того тисне Бурбак та його партнери наразі не бачать іншого засобу зупинити ріст рейтингу Віталія Михайлішина, а тому вирішили «топити» його у судах. Про це заявив Ростислав Білик – довірена особа кандидата в народні депутати В.Михайлішина. Так він прокоментував рішення Чернівецького окружного адміністративного суду, який визнав протиправною агітацію за себе Віталія Михайлішина на конференції працівників педагогічних закладів міста 29 серпня 2012 року.

«Місцеві олігархи, що володіють в нашому місті величезними ринками та іншою власністю, оголосили війну кандидату, який чим далі, тим більше завойовує симпатії жителів Чернівців. Показовим моментом є те, що позов до Михайлішина у Чернівецький окружний суд подав саме Максим Бурбак, базарний бізнес якого дає йому можливість спонсорувати політичні проекти на території Буковини, і в той самий час скаржитися на адмінресурс, що є саме по собі абсурдом та обманом виборців (!!!!, – Час) », – сказав Р.Білик.

Довірена особа В.Михайлішина вважає, що Бурбак та його партнери наразі не бачать іншого засобу зупинити ріст рейтингу Михайлішина, а тому вирішили «топити» його у судах.

«До відкритої політичної дискусії, до відкритої та чесної політичної боротьби (!!!!, – Час) брати Бурбаки та їхній технічний кандидат Федорук не готові. Вони не конкурують з Михайлішиним на рівні конкретних справ. Вони поводять себе так, наче чернівчани їм багато чого винні, у тому числі – свої голоси, а тому взагалі не йдуть до людей. Натомість вони знайшли для себе важливіші справи – завалювати Віталія Михайлішина судовими позовами», – каже Р.Білик.

Про це повідомляє Молодий буковинець (світлина з їхнього сайту).

Нагадаємо, що вчора Чернівецький окружний адміністративний суд своєю постановою визнав протиправними дії кандидата в народні депутати України Віталія Михайлішина щодо здійснення передвиборної агітації на щорічній конференції працівників педагогічних закладів міста Чернівці 29 серпня 2012 року.

peredplata